PROIECTMDB - HINGHERII SI VALCENII
PROIECTE CONTABILITATE+MDB
Meniu site

Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 6

Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Formularul pentru autentificare

  GROAZA A PUS STAPANIRE PE VALCEA SA DECLANSAT IADUL. PRIMARIE REZOLVA PROBLEMA CU CAP!  MILA PENTRU BIETELE ANIMALE. CAUTATI SOLUTII ORTODOXE. SE COMPORTA CA NISTE COPII.  OPRITI CRUZIMEA SI MOARTEA IN RANDUL NECUVANTATOARELOR. OFERITILE SI LOR HRANA DIN PUTINUL VOSTRU. INCERCATI SA PUTETI TRAI ALATURI DE ELE. sunt atat de devotati omului incat nici nu-si dau seama ca "omul" este pieirea LOR.Cheltuiti atatia bani pe lucruri fara VALOARE, economisiti si pentru ele, facetile viata frumoasa.
Cruzime fara margini
"Sunt persoane care chiar nu au suflet si credinta. Sunt foarte suparata ca animalele nu sunt tratate ca in alte tari si nu sunt niste legi care sa ii pedepseasca pe toti cei care isi bat joc de niste fiinte lasate de Dumnezeu"Se intampla asta in toata Romania. Priviti scene din valcea! Nu numai hingherii sunt diavoli care-si fac meseria pentru care isi duc traiul de pe o zi pe alta.CI SI OAMENII AU DEVENIT "DRACI" LA FEL DE RAI CA SI "HINGHERII" CARE SE LUPTA SA-L AJUTE PE "DIAVOL" IN VEDEREA OBTINERII UNEI SLUJBE PE VECIE DUPA "MOARTE"  "DUMNEZEU" A ZIS  " CEEA CE SEMENI, AIA VEI CULEGE-SUNT CU OCHII PE TINE- NIMENI NU VA SCAPA NEPEDEPSIT"
Oamenii cu cap de caine isi omoara semenii aduc jertfa lui" SATAN " sperand intr-o lume mai buna pe lumea cealalta. Oamenii au inceput sa calce pe cadavre pentru fericirea lor care esta de scurta durata.

Nu faptul ca angajatii primariei au capturat patrupedele ar fi o problema, ci modul inuman in care au facut-o. 

Desi articolul 6 din legea 205/2004 privind protectia animalelor spune ca "prin rau tratament se intelege comportamentul brutal, abuzul in utilizarea animalelor, maltratarea si supunerea animalelor la eforturi inutile", imaginile trimise de un vizitator stirileprotv.ro demonstreaza ca hingherii nu se sinchisesc de legi.

Au insfacat fara mila patrupedele, inghesuindu-le apoi intr-o cusca. Nu le-a pasat nici de protestele trecatorilor, nici de schelalaitul animalelor. Intreg spectacolul s-a desfasurat sub privirile ingaduitoare ale unui agent al politiei comunitare. 


Două mii de maidanezi în Râmnicu Vâlcea


Pe străzile din Râmnicu-Vâlcea sunt peste 2.000 de câinie comunitari, potrivit datelor furnizate de autorităţile locale. La adăpostul pentru câinii fără stăpân, din cartierul Feţenei, în care primăria a investit peste 80.000 de lei, sunt în jur de 30 de maidanezi care aşteaptă să fie adoptataţi. „Animalele stau în adăpost până la 14 zile, iar dacă nu sunt adoptate sunt eutanasiate. De câteva luni, de când s-a deschis adăpostul, au fost adoptaţi doar 5 câini. Asta înseamnă că oamenii nu sunt atât de interesaţi de soarta animalelor aşa cum arată atunci când hingherii îşi fac treaba”, susţine medicul veterinar Roxana Jugravu, angajată la adăpostul de câini.

Citiţi mai mult: Primăria Vâlcea oferă 50 de lei pentru un câine fără stăpân > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/primaria-valcea-ofera-50-de-lei-pentru-un-caine-fara-stapan-870668.html#ixzz1ujwVDLdd 
EVZ.ro  ASA SA FIE OARE?

Administraţia locală din Râmnicu-Vâlcea a găsit o rezolvare pentru problema câinilor maidanezi: oferă recompense băneşti localnicilor care predau patrupedele la centrul de ecarisaj.

Pentru fiecare câine comunitar predat, recompensa este de 50 de lei.

Pentru a primi cei 50 de lei, predarea câinilor comunitari se face pe bază de buletin. Cei care nu au domiciliul în Râmnicu-Vâlcea nu pot lăsa maidanezii la centrul de ecarisaj şi nici nu primesc bani dacă o fac. 

Iniţiativa de a recompensa „hingherii” de ocazie a fost aprobată în unanimitate de consiliul local şi a intrat în vigoare de la 1 octombrie.Citiţi mai mult: Primăria Vâlcea oferă 50 de lei pentru un câine fără stăpân > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/primaria-valcea-ofera-50-de-lei-pentru-un-caine-fara-stapan-870668.html#ixzz1ujwxrZhZ 
EVZ.ro
IATA CU CE SE ALEG CEI CE IUBESC SUFLETELE NEVINOVATE  DE ANIMALE
Au prins fata în laţ, în locul… câinilor!

Incidentul a avut loc la începutul săptămânii trecute, în curtea Grupului Şcolar Oltchim din Râmnicu Vâlcea. O tânără în vârstă de 17 ani încerca să salveze unul dintre câinii fugăriţi de hingheri, dar s-a ales cu o vânătaie la mână, după ce unul dintre membrii echipei de ecarisaj a prins-o pe ea cu laţul, în locul patrupedului fără stăpân.

Prinsă în laţ

Echipa de la ecarisaj fusese chemată de conducerea grupului şcolar să adune maidanezii din curtea şcolii. Ora aleasă a fost însă una nepotrivită, pentru că, tocmai atunci, elevii ieşeau în pauză. Impresionată de modul în care hingherii prindeau animalele, Mădălina a încercat să salveze un căţeluş, aşa că s-a pus în faţa lui. „Când am ajuns eu în curtea şcolii, hingherii erau deja acolo, alergau după câini. Pe mulţi nu i-au prins, aşa că, la un moment dat, au început să fugărească un căţel şchiop. Avea piciorul rupt, dar ei nu reuşeau să-l prindă, aşa că m-am pus în faţa lui. M-am făcut că dau cu geanta către hingher. Nu ştiu dacă l-am atins, iar el m-a prins cu băţul ală de mână. L-a aruncat direct spre mine, m-a prins de braţ şi a strâns până am început eu să ţip, că mă durea îngrozitor. Încerca să-l scoată şi mi-a rupt haina. Nu ştiu dacă a fost intenţionat sau o greşeală, dar putea să mă dea la o parte cu mâna, nu să-mi pună laţul şi să tragă de mine.”, spune eleva. Gestul hingherilor a fost taxat de reprezentanţii Primăriei Râmnicului drept o greşeală. „Nu ştiu exact în ce măsură au vătămat-o hingherii pe elevă. Echipa de ecarisaj a fost solicitată de conducerea şcolii şi acţiona cu autorizarea conducerii şcolii, deci, în mod normal, nu ar fi trebuit să intervină nimeni în prinderea acestor câini. În plus, nu este o operaţiune deloc uşoară, comportă o anumită doză de rapiditate, utilizarea forţei şi, la o primă vedere, aş putea spune că a fost vina celui care a intervenit în acest proces, a elevei, până la urmă. Încă se investighează circumstanţele în care a avut loc acest incident neplăcut şi, dacă se va dovedi că a fost un comportament abuziv, excesiv, al hingherului respectiv, fără îndoială, se vor lua şi măsuri.”, a precizat Daniel Ionescu, purtător de cuvânt al Primăriei Râmnicului.
Pericol într-un cartier din Râmnicu Vâlcea. Zeci de animale au murit otrăvite, în chinuri groaznice, în ultima săptămână. Otrava ar putea pune în pericol chiar şi viaţa copiilor din zonă, care se joacă în faţa caselor. Localnicii îi acuză chiar pe angajaţii Primăriei că au pus substanţele pe stradă, ca să extermine câinii vagabonzi.

În ultima săptămână, această scenă s-a repetat zilnic în toate gospodăriile de pe strada Lespezi.

"Au venit cei de la ADP (...) A doua zi când ne-am trezit pe la 10, 11, toţi câinii erau morţi. Îi otrăviseră şi i-au şi strâns pe majoritatea", a declarat Iulian Puica, un localnic.

În cartier zilnic apar două-trei cadavre de animale, iar pe marginea drumului încă mai există otravă. Localnicii sunt revoltaţi că până acum nici o autoritate locală nu a venit să adune resturile toxice.

"Am găsit nişte momeli toxice (...) Aceste substanţe sunt la fel de periculoase pentru copii ca şi pentru animale", a precizat Florin Constantinescu, director DSVSA Vâlcea.

Reprezentanţii Primăriei susţin că otrava nu a fost pusă de muncitorii de la ADP, însă au promis că vor face curăţenie în zonă.

"O mână criminală a făcut acest gest (...) Vor aduna cadavrele animalelor şi otrava care există", susţine purtătorul de cuvânt al Primăriei Râmnicu Vâcea, Eusebiu, Veţeleanu.

În România este interzisă aruncarea de substanţe toxice în locuri deschise pentru uciderea animalelor. Autorităţile locale au deschis o anchetă pentru a stabili cine a pus otrava în cartier. Pentru că patrupedele au murit în chinuri, conform noii legi pentru protecţia animalelor, cel care a aruncat otrava riscă până la trei ani de închisoare.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/legea-animalelor-nu-sperie-zeci-de-animale-au-murit-otravite-in-ramnicu-valcea_149922.html#ixzz1uk1Qz6Uw

Hingherii de pisici! - Numai la Rm. Valcea se poate!(preluare you tube)

O pisică cu aripi de înger  
O bătrână din China, pe nume Fung, a primit de la divinitate un cadou la care nici măcar nu visa: o pisica căreia i-au crescut două aripi pline de păr.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/o-pisica-cu-aripi-de-inger_63919.html#ixzz1ujtk0bFD
Celebrul motan Oscar, care prezice moartea bolnavilor, are un rival de seamă. Este vorba de câinele Scamp. Acesta trăieşte în incinta unui sanatoriu din Ohio şi a prevestit până acum moartea celor 40 de pacienţi care s-au stins în ultimii trei ani, relatează Ananova.

Stăpâna câinelui, care este asistentă la sanatoriu, a declarat că patrupedul începe să latre ori de câte ori moartea bate la uşa unui pacient. Stăpâna a declarat presei că Scamp nu latră decât atunci când ceva nu este în regulă. Motanul Oscar, care trăieşte într-un centru de tratament din Rhode Island, a prezis şi el moartea a 20 de oameni.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/cainele-care-anunta-moartea_82235.html#ixzz1ujuj8Jy7
  cruzime pe strazile Valcei. Atat hingherii cat si oamenii, copii, sunt demoni. 50% din populatie a devenit criminala de necuvantatoare. a incetat mila, incepe sa se aseze HAOSUL. 
A FOST ODATA UN ORAS PE NUME RM. VALCEA, SI ALTE ORASE, PE CARE "DUMNEZEU" S-a  suparat RAU de tot.SI-A ZIS ASA. 
IN 2012 AM SA VA DAU FRIG, INUNDATII, SI CANICULA. SA VA ADUCETI AMINTE DE MINE SI SA VA FIE FRICA. DAR MA TEM CA NU VETI INTELEGE....DE ACEEA ..."A FOST ODATA UN ORAS SI N-O SA MAI FIE...O SA VA ASTEPT SA-MI DATI LAMURIRI. IN PARTEA STANGA A MEA SE AFLA PRIETENUL VOSTRU DRAG SATAN CARE VA AVEA GRIJA DE VOI IN VECII VECILOR.PREGATITI-VA. SI VOI VETI AVEA ACEASI SOARTA. IMI MACELARITI COPIII. TOTI SUNT COPII MEI ,OAMENI SI DOBITOACE, NU VA POT IUBII NUMAI PE VOI IMI SUNTE-TI DRAGI CU TOTII, DE ACEEA SOARTA VOASTRA VA FI MAI ASPRA CA A LOR. 
VA ASTEPT OAMENI CU CAP DE CAINE SI ALTE DOBITOACE  AL VOSTRU DEVOTAT PRIETEN SATAN
 

.

 ALAL VOSTRU PRIETEN SATAN
Coşul de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol

Căutare

Calendar
«  Decembrie 2016  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Desktop Online
  • Jocuri Online Gratuite
  • Tutoriale Video
  • Toate Tag-urile HTML
  • Kit-uri de Navigator


  • Copyright © PROIECTMDB RODICA 2016
    Găzduire site gratuită — uCoz