PROIECTE CONTABILITATE+MDB
Acasă
Autentificare
Înregistrare
Vineri, 2018-04-20, 12:03 PMBine aţi venit Vizitator | RSS
Meniu site

Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 6

Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

ENERGIA

CORPUL FIZIC - cel mai grosier, este caracterizat de frecvente de vibratie din cele mai joase. Fizica moderna a evidentiat faptul ca notiunea de materie neadecvata, caci de fapt chiar si ceea ce pare solid si palpabil, asa-zis material este la o ultima analiza tot energie vibratorie, postuland ca intreaga manifestare este vibratie. Aceasta revolutionare descoperire a stiintei este o realitate pe care traditiile spirituale autentice o cunosteaude mii de ani, transmitand-o prin initiere ezoterica celor capabili sa o inteleaga si sa o utilizeze pentru binele si evolutia omenirii.

CORPUL ETERIC - alacatuit din energii cu frecvente de vibratie mai inalte, are la randul sau o structura riguros organizata si coordonata, alcatuita din focare de energie:CHACKRA - ELE si canalele energetice (numite nadi-uri) cunoscute ca meridiane energetice. Acest corp a putut fi pus in evidenta prin metode stiintifice, iar energiile sale pot fi actualmente vazute cu ajutorul electrografiei, a fotografiilor tip KIRLIAN, precum si prin metode computerizate de vizualizare in dinamica a culorilor.

CORPUL ASTRAL - care este si mai subtil, energiile sale componente vibrand pe frecvente si mai inalte. La nivelul acestui corp se integreaza toate trairile, starile fiintei umane, starile si calatoriile din timpul visului, precum si experientele uluitoare relatate de fiintele constiente care controleaza perfect acest plan al constiintei (profeti, clarvazatori, sfinti, intelepti).

CORPUL MENTAL - cu frecvente de vibratie mai inalte, la nivelul caruia se integreaza gandurile, rationamentele, inteligenta analitica si sintetica, memoria, atentia.

CORPUL CAUZAL - cu frecvente si mai inalte de vibratie, la niveliul caruia exista cauzele profunde ale tuturor fenomenelor care se petrec in manifestare. Acest corp este responsabil de principii si ganduri abstracte.

CORPUL SPIRITUAL - este si mai superior din punct de vedere vibrational si defineste iubirea perceputa la nivel spiritual. La nivelul acestui corp se integreaza intuitia, capacitatea de a vizualiza (clarviziunea).

CORPUL COSMIC - este asociat cu viata celesta si iubirea divina. Acesta defineste intelegerea si extazul experientei divine ce poate fi inteleasa prin meditatie si adevarata cunoastere de sine.Campul cosmic defineste trezirea spirituala in cadrul sau reunindu-se energia yin si yang. Acest camp reprezinta legatura noastra cu sinele superior.

CORPUL ATMIC - este partea cea mai subtila din fiinta omeneasca si este aproape lipsit de forma. Maestrii spirituali si clarvazatorii au acest camp foarte puternic deschis. Este campul care ofera cea mai puternica protectie, atunci cand este dezvoltat, impotriva agresiunilor energetice, functionand ca un scut. Campul atmic poate fi intarit prin credinta si incredere,sensibilitate, spirit de sacrificiu si constientizarea egoului

Bun venit in calatoria spre calea vindecarii si transformarii, la toate nivelurile: fizic, mental, emotional si spiritual, prin explorarea campului energetic si a chakrelor!

Despre "energie" se vorbeste in foarte multe feluri, facandu-se referire la energia electrica, energia calorica, energia eoliana, insa definitia energiei este mult mai cuprinzatoare.

Multi fizicieni ai cuanticii au explicat ca, la nivel atomic, tot ceea ce exista in univers este energie, vibrind si oscilind cu frecvente diferite. Cu unele dintre aceste vibratii energetice suntem familiarizati: lumina, undele radio, razele x sau sunetul.

Toate acestea intra in spectrul electromagnetic, singura deosebire dintre aceste forme de energie ar fi ca fiecare oscileaza cu o frecventa diferita.

 

Asadar tot ceea ce exista este energie, inclusiv fiintele umane care se afla si ele in sfera energiei magnetice, fiecare celula, atom sau particula din corpul nostru vibreaza in functie de structura biocimica. Cu alte cuvinte, organismul uman ca intreg, ca si plantele si celelalte vietuitoare emit radiatii elecromagnetice, in jurul fiecarui sistem viu existind un camp bioenergetic propriu care il inconjoara.

Aceste campuri bioenergetice reprezinta chiar AURA BIOENERGETICA.

Aura este campul subtil de forma ovoidala, alcatuit din energii de diferite frecvente de vibratie corespunzatoare corpurilor subtile (energetice), camp care inconjoara corpul fizic vizibil al oricarei fiinte, si care se intinde pe distante variabile in functie de gradul de evolutie sau sanatate.

Acest camp de energie sau lumina care inconjoara complet corpul nostru fizic, este format din sapte straturi (campuri sau corpuri).

Corpurile care caracterizeaza fiinta umana in ansamblul ei sunt:

- corpul fizic

- corpul eteric sau bioenergetic

- corpul corpul emotional sau campul astral

- corpul mental

- corpul cauzal sau corpul astral

- corpul spiritual

- corpul cosmic sau corp vehicul intermediar

- corpul atmic sau scanteia divina


Autentificare

Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol

Căutare

Calendar
«  Aprilie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Prietenii site-ului
  • Blog-ul oficial
  • Comunitatea uCoz România
  • FAQ
  • Manual